El 17 d’Octubre es va celebrar a la Facultat d’Economia i Empresa del Campus Bellisens de Reus, (Universitat Rovira i Virgili), una jornada sobre la gestió de nous projectes, innovació i la inversió al sector agroalimentari, la jornada formaba part del actes organitzats per el Hub Foodtech and Nutrition del qual Kellanova Manufacturing Valls en forma part com a membre actiu.

En aquesta jornada vaig poder participar en una interesant taula rodona amb Bernat Sebe Gavin, Responsable de I+D de la dividió BAIN de Borges, Victor Rubio, Strategy and innovation Director de Masergrup (Fruselva i Vermuts Miró), moderada per Mario Sanchez Rosagro, divulgador cientific i tecnòleg alimentari.

Comparte esta historia. Elige tu plataforma!!!

Published On: octubre 17th, 2023 / Categories: Mesa Redonda / Tags: , /

¡Suscríbete a mi canal de Youtube!

Si te interesa la Transformación Digital y la Industria 4.0 no dejes de visitar mi canal y dejar tus comentarios.

Subscribete aquí!!!